I min kristna bubbla

februari 16th, 2012

Semmelkärlek

  • Sharebar

Något jag verkligen älskar är att få muntra upp och göra människor glada.

Det är en ynnest att få pyssla om, krama om och få folk att må bra. Så att bjuda hem folk till mitt lilla kyffe, bjuda på en välbakad sötsak med en skvätt kaffe och se hur folk riktigt känner sig hemma och myser, det är kärlek för mig. Så blir jag varm i hela hjärtat.

Semmelfest!

Viktor och semmelfest! haha!

Idag bjöd jag hela klassen på hembakta semlor. De var riktigt, RIKTIGT goda! Och ja, jag kan ärligt säga att jag är hur bra som helst på att baka. Fast snäppet bättre var det att se leendena och hur inte en smula fanns kvar när alla gav sig av.

Det är min bestämda åsikt och vetskap att mat är kärlek. Jag bakar med kärlek, med de bästa ingredienserna med tålamod, för den jag bjuder mitt bakverk är värd det bästa.Sedan är gemenskapen runt kaffekoppen/maten kärlek, – man delar livet. Att vi sedan firar måltidsgemenskap (nattvard) i gudstjänsten pekar på Kristi kärlek till oss. Vi samlas som en kropp, en helhet trots våra olikheter och firar Herrens måltid, vi minns och lever i Kristi kärlek. Wow!

Ja, tänk vad mycket kärlek det finns i en semla!No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(måste anges)

(måste anges)


« Tillbaka till textkommentarer
  • Monthly

  • Blogroll (Länkar)

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed